亚马逊论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

打开微信,扫码登录

eBay的店铺没有产品显示

中级会员

eBay的店铺是新开通的,然后再去设置了产品分类,但是产品在店铺上显示不出来,问了好多个客服,每个人的说法都不一样,最后一个客服说要美国的IP才能看到,请问是这样的吗?
希望大神能帮我解答,谢谢!

高级会员

QQ
后台打开“My ebay”里面能看见吗(没看见说明你发布没成功)

或者说,你把你写的标题文字【完整的COPY】后去搜,还不行,用你的这个产品的 EBAY 号码 (Item number)去搜,看能搜到吗

还不行,试过“item location”暂时改成“world wide”了吗

试过VPN把IP地址设置为美国了吗

如果还不行,那你可能刊登的额度被ebay限制了,必须提升额度,你刊登的产品才能被搜索到。

以上建议仅供参考。

★斑马海外仓 美国洛杉矶仓|芝加哥仓 徐阳  QQ:2355665904|手机(微信):13917808536

注册会员

Hi

Apologies for my english reply.

Are the products only not showing up in the store or are they not showing up on eBay at all?

Usually when you turn on the store for the first time the products cant be seen in the store front for 24 hours but are still able to be found in the eBay search results.

Hope that helps.

I am sorry if I have misunderstood your question.

MerchantSpring | WeChat: MS-JamesD

中级会员

James Dihardjo 发表于 2019-11-19 11:52
Hi

Apologies for my english reply.

It is not caused by the reason you said, but the problem has been solved, thank you for your reply !

中级会员

斑马海外仓徐阳 发表于 2019-11-18 12:12
后台打开“My ebay”里面能看见吗(没看见说明你发布没成功)

已经找到原因了,谢谢。