李世雄 发表于 2017-1-18 17:27:39

亚马逊账户因为信用卡原因被冻结可以申诉回来吗?

Your Amazon.com selling privileges have been removed

Hello,

We removed your listings because your credit card information may no longer be valid. You are currently unable to sell on Amazon.

Sellers on Amazon.com are not allowed to list items without a valid credit card on file.

To learn more about this policy, search for "Credit Card Information for Your Seller Account" in Seller Central Help.

To sell on Amazon.com, please update your credit card information. You will be redirected to the credit card update page the next time you sign in to your account. Once you have updated your credit card information, please send a confirmation email to seller-performance@amazon.com

To talk to someone about this email, you can ask our Seller Support team to contact you (https://sellercentral.amazon.com/hz/contact-us/performance).

Sincerely,

Seller Performance Team
Amazon.com
http://www.amazon.com
请有经验大神分享下经验

8350221 发表于 2017-1-18 23:12:42

谁都不能说百分百的事啊,你是用虚拟卡注册的吧,把欠费交了之后试试呗。

李世雄 发表于 2017-1-18 23:53:27

好的。 希望有这方面成功经验的朋友 可以分享下经验。

o红蜻蜓0 发表于 2017-1-23 08:42:29

你这根本就不需要申诉,弄一个有效信用卡,再提交过去就ok了

awubaby 发表于 2017-3-9 09:59:19

我也遇到楼主一样的问题,修改了有效的信用卡之后,绩效团队让我提供营业执照信用卡账单,我提供了一个月了,昨天那边居然回信说我这一个月内没提供文件,把我号封了。什么鬼啊!
请问你店现在解封了吗?

zhengnan123 发表于 2017-3-21 20:03:18

我也碰到了同样的问题,你们解封了吗

冷霜儿 发表于 2017-5-9 14:48:58

awubaby 发表于 2017-3-9 09:59
我也遇到楼主一样的问题,修改了有效的信用卡之后,绩效团队让我提供营业执照信用卡账单,我提供了一个月了 ...

我也是因为信用卡原因被冻结,重新更改正确后,已正常扣卖家月租,也是让我提供那些资料,但20天之内都提交三次资料了,亚马逊那边就是不回话,急死个人了。听你这么一说我也怕过了一个月之后说我没提交资料而封号,你现在解封了吗?

JojoAMZ 发表于 2018-6-6 17:55:18

冷霜儿 发表于 2017-5-9 14:48
我也是因为信用卡原因被冻结,重新更改正确后,已正常扣卖家月租,也是让我提供那些资料,但20天之内都提 ...

你好? 你因信用卡被冻结的店铺 现在怎样了?我现在也是和你一样的情况,发了很多邮件 申诉 case都没回复

不收关税特朗普 发表于 2018-10-20 17:03:24

JojoAMZ 发表于 2018-6-6 17:55
你好? 你因信用卡被冻结的店铺 现在怎样了?我现在也是和你一样的情况,发了很多邮件 申诉 case都没回 ...

knock knock, 大兄弟解决了吗,怎么解决的

芬芳の百合 发表于 2018-11-7 14:25:37

JojoAMZ 发表于 2018-6-6 17:55
你好? 你因信用卡被冻结的店铺 现在怎样了?我现在也是和你一样的情况,发了很多邮件 申诉 case都没回 ...

你好!小伙伴们的信用卡无效店铺问题都解决了吗?10月中旬申请的店铺遇到同样的问题,发邮件给绩效团队无回复,郁闷啊:(
页: [1] 2 3
查看完整版本: 亚马逊账户因为信用卡原因被冻结可以申诉回来吗?